CHP, Milletvekili Yazgan ile ilgili kararını verdi

Siyaset 14.08.2026 - 10:55, Güncelleme: 14.08.2026 - 10:55
 

CHP, Milletvekili Yazgan ile ilgili kararını verdi

CHP, Milletvekili Yazgan ile ilgili kararını verdi

HABERPİ- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Müslim Sarı, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'ın "kesin ihraç" talebiyle disipline sevk edildiğini duyurdu. Yazgan, sarkıntılık ve taciz iddiasıyla dövüldüğü video görüntüleri kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı.  Sarı, yaptığı açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya platformlarında görüntüleri yayımlanan Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan, konunun tüm yönleriyle araştırılması için CHP Genel Merkezi’ne çağrılmıştır. Partimizin temel ilkeleri, tüzüğü ve disiplin hükümleri çerçevesinde Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, bugün itibarıyla tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir." ifadesini kullandı.
CHP, Milletvekili Yazgan ile ilgili kararını verdi

HABERPİ- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Müslim Sarı, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'ın "kesin ihraç" talebiyle disipline sevk edildiğini duyurdu. Yazgan, sarkıntılık ve taciz iddiasıyla dövüldüğü video görüntüleri kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı.

 Sarı, yaptığı açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya platformlarında görüntüleri yayımlanan Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan, konunun tüm yönleriyle araştırılması için CHP Genel Merkezi’ne çağrılmıştır. Partimizin temel ilkeleri, tüzüğü ve disiplin hükümleri çerçevesinde Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, bugün itibarıyla tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.