Başkan Büyükgöz'den zabıta ekibine özel kutlama

Dünya 02.09.2026 - 11:10, Güncelleme: 02.09.2026 - 11:10
 

Başkan Büyükgöz'den zabıta ekibine özel kutlama

Başkan Büyükgöz'den zabıta ekibine jest

HABERPİ- Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Zabıta teşkilatıyla bir araya gelerek kuruluş yıldönümünü düzenlediği kahvaltılı programla kutladı. Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada; Zabıta Teşkilatımızın 200. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gebze’mizin düzeni, huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm Zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde kolaylık ve başarı diliyorum. Emekleri, gayretleri ve şehrimize kattıkları değer için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'dedi Kutlama programında Belediye Zabıtası ve aynı zamanda Anadolu Aşıklık geleneğinin usta yorumcusu Taner Öztürkoğlu' da sazıyla ve sözüyle buluşmaya renk kattı. Programı Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Yandık, Şener Akın,Şerif Canpolat ve Muharrem Baltacıoğlu'da katıldı. Programda hiç kuşkusuz en büyük ilgiyi ise minik zabıtalar çekti. Başkan Büyükgöz minik zabıtaları protokol masasında ağırlayarak farkındalık oluşturdu.
Başkan Büyükgöz'den zabıta ekibine jest

HABERPİ- Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Zabıta teşkilatıyla bir araya gelerek kuruluş yıldönümünü düzenlediği kahvaltılı programla kutladı.
Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada; Zabıta Teşkilatımızın 200. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gebze’mizin düzeni, huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm Zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde kolaylık ve başarı diliyorum. Emekleri, gayretleri ve şehrimize kattıkları değer için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'dedi
Kutlama programında Belediye Zabıtası ve aynı zamanda Anadolu Aşıklık geleneğinin usta yorumcusu Taner Öztürkoğlu' da sazıyla ve sözüyle buluşmaya renk kattı. Programı Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Yandık, Şener Akın,Şerif Canpolat ve Muharrem Baltacıoğlu'da katıldı. Programda hiç kuşkusuz en büyük ilgiyi ise minik zabıtalar çekti. Başkan Büyükgöz minik zabıtaları protokol masasında ağırlayarak farkındalık oluşturdu.
ResimResimResimResim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.