21 Şubat 2015 - 18:53 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Gülen bir numaralı şüpheli iki numaralı ise...?
Paralel Yapı iddiası soruşturmasında hazırlanan fezlekenin detayları ortaya çıktı. Fezlekede ilk kez "Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)" tanımlaması kullanılırken, Gülen hakkında örgüt lideri olduğu iddiasıyla ikinci kez yakalama kararı çıkartılması için İstanbul Cumhuriyet Savcılığıʹnca dosya hazırlandığı belirtildi.
Fethullah Gülenʹin bir numaralı şüpheli olarak gösterildiği fezlekede 80 şüpheli yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 101 de müşteki bulunuyor.
EMRE USLU İKİ NUMARA
Fezlekede, şüpheliler arasında eski polis Emre Uslu ikinci sırada, eski savcı gazeteci yazar Gültekin Avcı üçüncü sırada yer aldı. Fezlekede ayrıca, İstanbul Terörle Mücadele Şubesiʹnin eski müdürleri Yurt Atayün ve Ömer Köseʹnin de bulunduğu 80 şüphelinin ismi bulunuyor.
SABAH
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







