25 Mayıs 2011 - 14:30 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
GÜLʹDEN MHPʹYE DESTEK!
Gül, Sri Lanka, El Salvador, Maldivler, Kenya ve Honduras Büyükelçilerini Güven Mektuplarını sunmak üzere Çankaya Köşküʹnde kabulünden önce bir gazetecinin sorusu üzerine MHPʹdeki kaset iddialarını değerlendirdi.
Konuyu, “şantaj” olarak niteleyen Gül, şöyle konuştu:
“Bu tip şantajlar, hem çirkin hem çok tehlikeli. Bugün bu şekilde olur, yarın başka bir formda başka şekilde olur. Bugün buna olur, yarın başkasına olur. Bu konularda gayet prensipli ve ilkeli durmak, hiç prim vermemek gerekir. Savcılar ve yargıyla ilgili kurumların olayı titizlikle takip etmesi ve bu tip işleri organize edenleri ortaya çıkarması gerekir.
İlkesel ve prensipli duruşu tekrarlamak istiyorum. Çünkü bu tip şantajlar farklı farklı formlarda ortaya çıkar. Onun için bunlara prensip ve ilke olarak gayet sağlam bir şekilde ʹhayırʹ demek gerekir ve üstüne gidip muhakkak ki kimlerse bunları tespit etmek gerekir.”
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor







