24 Nisan 2014 - 19:20 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Gülʹden Erdoğanʹa anlamlı mesaj
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis’in 23 Nisan Resepsiyonuna eşsiz katıldı.Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile birlikte dolaşıp konuklarla sohbet etti.
Resepsiyondan ayrılmak üzere hareketlenen Gül, Meclis bahçesindeki ışık gösterisini hatırlatan Çiçekʹe “Çok terliyim, hava da serin, dışarıda kalmayayım” dedi.
Gülʹün bu sözleri Başbakan Erdoğan, gazete ve televizyonların yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda, cumhurbaşkanlığıyla ilgili verdiği şu mesajı hatırlattı: "Cumhurbaşkanını ilk kez halk seçecek. Anayasa, Cumhurbaşkanı’nı yürütmenin başı olarak görüyor. Bu seçimden sonra sorumluluklar daha farklı olacak. Protokol cumhurbaşkanı değil, terleyen, koşan, koşturan cumhurbaşkanı...” (hürriyet)
Gözden Kaçmasın
Tem Otoyolu'nun açılış tarihi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Derince’de Afetlere karşı güçlü işbirliği

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha






