01 Ocak 2012 - 10:30 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
GTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER’DEN YENİ YIL MESAJI
Tüm üyelerinin yeni yılını kutlayan Nail Çiler; “2011 yılı ülkemiz açısından ekonomik ve siyasal anlamda genel olarak olumlu geçti. 2011 yılında devam eden istikrar ortamı, 2012 yılı için oldukça umut verici olmaktadır. İhracatın uzun bir aradan sonra ithalat rakamlarını geride bırakması, 2012’ye ve geleceğe güvenli yaklaşımı pekiştirmekte ve ülkemizin bölgesel güç olduğunu göstermektedir.
Bölgemizde de 2011 yılında sevindirici gelişmeler yaşanmıştır. Bunlardan en önemlisi üniversite konusunda alınan mesafedir. Odamızı ziyaret eden birçok siyasi parti temsilcisi üniversite projemize destek vermiştir.
Bu pozitif gelişmeler ve umutlar içerisinde tüm üyelerimizin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarken, 2012 yılının bölgemize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor







