08 Ağustos 2015 - 18:25 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Genelkurmay acı haberi doğruladı
Ağrıʹya bağlı Doğu Beyazıt ilçesinde bulunan karayolda araç yakan PKKʹlı teröristler 1 uzman çavuşumuzu haince şehit etti. Çatışma sırada otobüsta bulunan bir muavin de hayatını kaybetti.
Genelkurmay Başkanlığı, Ağrıʹnın Doğubayazıt ilçesinde bir jandarma uzman onbaşının teröristlerce şehit edildiği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün saat 09.20ʹde Doğubayazıtʹta, Harabekordon Tepe mevkisinde yol emniyet görevinde bulunan jandarma komando timine, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce açılan ateş sonucu bir jandarma uzman onbaşının şehit olduğu kaydedildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allahʹtan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki







