15 Eylül 2014 - 11:17 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Geleceğin Valisi Kocaeli’de...!
HABERPİ.COM Kendinden önceki Genel Sekereter olan Münir Karaloğlu ve Ersin Yazıcıʹnın vali olmasından sonra geelecekte onun da vali olmasına kesin gözüyle bakılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Sekapark ile Otogar arasında hizmet vermesi planlanan tramvay hattını inceledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmitʹi bir uçtan diğerine akıllı bisiklete kat ederek muhtemel tramvay güzergahını inceledi. Genel Sekreter Büyükakın, kente kandırılacak olan tramvay projesinin güzergahını incelemek üzere, tramvayın ilk durağı olan eski gar binasından başlayarak son durak olan otogara kadar akıllı bisikletle yolculuk yaptı. Güzergahın belli yerlerinde duraklayan Genel Sekreter Büyükakın, tramvayın geçeceği hatta yapılacak çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.
13 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA
Planlara göre hattın uzunluğu 6,5 gidiş, 6,5 geliş olmak üzere toplam 13 kilometre olacak. Tramvay güzergahı Sekaparkʹtan başlayıp Yürüyüş Yolu üzerinden Şehit Rafet Karacan Bulvarıʹnı takip edecek. Doğu Kışla Parkıʹndan ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi üzerinden Yahya Kaptanʹa kadar uzanacak güzergah üzerinde 12 istasyon olması planlanıyor.
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







