haberpi
haberpi
Yağmur
Afyonkarahisar · 5°C
Bizi Takip Edin
18 Ekim 2026 - 17:19

Gebze’de Sele Kapılan Vatandaşları Arama çalışmaları devam ediyor

Vali Aktaş, Gebze’de Sele Kapılan Vatandaşları Arama Çalışmalarında İncelemelerde Bulundu

Gebze’de Sele Kapılan Vatandaşları Arama çalışmaları devam ediyor

Vali İlhami Aktaş 18.10.2026 Pazar saat 00.30 itibariyle Gebze Kadıllı Mahallesi Göçbeylik Dere Yatağı Mevkinde sel sularına kapılan araçta bulunan vatandaşlarımızın arama çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Kadıllı Mahallesi Göçbeylik Dere Yatağı Mevkiinde 1 Aracın dere içine düştüğü ve araçta 3 vatandaşın olduğu, 1 kişinin kendi imkanları ile kurtulduğu, 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ve 1 kişinin de İstanbul AFAD, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kocaeli AFAD, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Gebze Belediyesi GEAK ve UMKE ekiplerince arama çalışmalarının devam ettiği olay yerinde ve AFAD tarafından kurulan kriz merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Vali İlhami Aktaş, kayıp vatandaşımızın yakınları ile de görüşerek bilgilendirmelerde bulundu.

Sürdürülen arama faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali İlhami Aktaş’a Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, İstanbul Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şevket Avcı, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, Gebze Kadıllı Mahalle Muhtarı Ahmet Özyurt ve AFAD yetkilileri eşlik etti.

#i̇lhami aktaş #gebze #sel felaketi