Gebze Meclisinde tartışma. Millet ittifakı meclisi terketti
HABERPİ- Gebze Belediye Meclisinde mermerciler tartışması yaşandı ve muhalefet meclis üyeleri tepkilerini göstererek meclisi terkettiler.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün tatilin ardından koronavirüse yakalanması nedeniyle Başkan Vekili Sedat Çelik'in başkanlık ettiği Mecliste muhalefet Memerciler Fuarı ile ilgili maddenin daha sonra görüşülmesi yönündeki tekliflerinin kabul edilmemesi nedeniyle İYİ Partili ve CHP'li Meclis Üyeleri oylamaya katılmadan meclisi terk ettiler. Millet İttifakı da böylece Gebze'de ilk kez ortak bir şekilde kendini göstermiş oldu.
BURKUT AÇIKLAMA YAPTI
Mermerciler fuarı ile ilgili sorun çıkacağı önceden tahmin edildiğinden Meclise
Gebze Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut konuyla ilgili açıklamalar yaptı ancak muhalefet kanadı sözkonusu maddenin daha detaylı incelenmesi ve belediye başkanı olmadan önce projenin danışmanlığını yapan Başkan Büyükgöz'ün meclise konu ile ilgili bilgi vermesini istediler. Bu talepleri kabul edilmeyince de meclisi terkettiler. Ak Partili Meclis Üyelerinin onayı ile muhalefetin itiraz ettiği sözkonusu değişiklik onaylanarak meclisten geçti.
Gözden Kaçmasın
Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












