08 Mart 2012 - 18:27 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
GEBZE İÇİN BÜYÜK ŞANS
Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından projelendirilerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gebze Kaymakamlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi işbirliği ile kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanan cimnastik salonu Gebzelilerin hizmetine sunuldu. Salonun faaliyete geçmesiyle beraber salon çocuk sesleriyle şenlenirken, aileleri yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Velilerden büyük ilgi
Cimnastik salonunun hizmete girmesinin ardında ilk ders artistik cimnastik antrenörü Mehtap Yıldırım Uzelli tarafından verilirken, çalışmanın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak velilere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.
İlk hafta 85 öğrenci kaydoldu
ilk haftasında 4 grupta 85 öğrencinin kayıt yaptırdığı cimnastik çalışmalarına 4-10 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek. Ücretsiz olarak yıl boyu sürecek kurslarda başarılı olan çocuklar artistik cimnastik sporuna kazandırılacak.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek






