haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
12 Ağustos 2019 - 13:56 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03 G: 03 Eylül 2022 - 16:03

GALATASARAY'A BÜYÜK ŞOK

GALATASARAY'A BÜYÜK ŞOK

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, alacaklarına karşılık kulübün hisseleri, bazı gelirleri, Galatasaray Adası, Mert Kule Apartmanı, Hasnun Galip ve Mecidiyeköy'deki binalar için haciz işlemi başlattı.
Yeni sezona hazırlanan Galatasaray yönetimi, eski başkan Dursun Özbek'ten gelen haberle sarsıldı.Sarı-kırmızılı kulüpte 2 yıl 8 ay başkanlık yapan Özbek, avukatı Salih Çelen'e talimat vererek icra takibi başlattığı 8 milyon liralık alacağını hacize çevirdi.
SabahSpor'da yer alan habere göre; Kulübün bazı tapulu gayrimenkullerine, ortağı olduğu Sportif A.Ş, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş gibi şirketlerdeki hisselerine, Spor Toto, basketbol ve voleybol federasyonlarından alacağı paralara ve Emlak Konut gelirlerine haciz konuldu.