FAHRETTİN ALTUN YENİ ROTAYI AÇIKLADI
HP/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun twitter sayfasından yeni yol haritalarını açıkladı..
İŞTE O AÇIKLAMALAR
"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde günden güne daha da büyüyecek, daha fazla özgürleşeceğiz. Çok çalışıyoruz. Ama daha çok çalışacağız. Yılmayacağız. Birlik olacağız. Taş üstüne taş koyacağız. Yolumuz kutlu bir yoldur, yolumuzdan asla dönmeyeceğiz!
Ülkemiz çok zor bir süreçten gücünü, birliğini ve beraberliğini koruyarak çıkmakta, devletimiz milletimizin verdiği ödevleri hakkıyla yerine getirmektedir. Bu süreçte ne millet düşmanlarının ne de sureti haktan görünen unsurların oyalama taktiklerine aldırış edeceğiz!
Mülteci botu batıranların insan haklarından, terör saldırısı yapanların hayatın kutsallığından, darbecilerin demokrasiden söz etmeleri nasıl bir tezatsa, darbe aşığı, terör sevici, millet düşmanı bu kesimlerin de sevgi, kardeşlik ve iyilikten söz etmeleri de o kadar tezattır.
Özellikle Cumhurbaşkanımızı destekleyenleri aşağılamak için kullanılan her nefret söylemi, milletimizin gerçekleri bir kez daha görmesini sağlamaktadır. Madem zehirli bir dil ile kirli zihniyetinizi çekinmeden sergiliyorsunuz, biz de gerçek yüzünüzü anlatmaktan çekinmeyeceğiz.
Millete bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam diyerek kendisi dışındaki herkese nefret kusan, onları toplumdan dışlamaya ve haklarını gaspetmeye çalışan bu zihniyetin yeni kılıklara girerek karşımıza çıktığını görüyoruz.
Bugünlerde kendisine en iyi, en ahlaklı, en doğru davranışları atfeden ve kendisi dışındaki herkesi düşman gibi gören, tektipleştiren, nefret söylemi üreten, özellikle de dindar insanlara aklına gelen tüm kötülükleri boca edenleri çok ama çok iyi tanıyoruz.
Milletimizin büyük bir kesiminin ülkemizin yakaladığı gelişme çizgisinden, bölgesel gücünden ve küresel aktör olma azminden memnuniyet duyduğu, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine olan güvenin günden güne daha da arttığı günlerden geçiyoruz.
Aklan gelen tüm kötülükleri tek tek sayıp karşısındakine yüklemek, toplumu biz ve öteki diye ayrıştırmak ve herkesi tektipleştirmek çok net bir şekilde nefret söylemidir. Faşist düşüncenin ürünleri olan bu zihniyetler, birlik ve beraberliğimize zarar verme amacı taşımaktadırlar.
Toplumun belirli bir kesimini tacizci, tecavüzcü, eşine ve çocuklarına şiddet uygulayacak kadar gaddar diye toptancı bir yaklaşımla kodlayan bu güruh; faşizmin ve jakobenizmin duvarları arasında sıkışmıştır. Bu güruhla mücadelemiz sonuna kadar sürecektir."
İlginizi Çekebilir












