14 Haziran 2016 - 18:41 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Facebookʹtan son uyarı
Facebook, 7 Temmuz’a kadar Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcılarının bulut sistemini kullanarak yüklediği fotoğraflarını sileceği iddia ediliyor.
Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘Senkronize’ isimli bir albümde saklanıyordu.
TechCrunch’ın haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.
Yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle tekrar belirteyim: Kendi yüklediğiniz fotoğraflar değil, gizli bir albüm şeklinde senkronize edilen fotoğraflar silinecek.
TechCrunch, Facebook’un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor.
İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK






