12 Mayıs 2011 - 17:28 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:00
G: 03 Eylül 2022 - 16:00
ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur, Kocaeli’yi adım adım gezmeye devam ediyor. Okur seçim çalışmasına Karamürsel’den sonra Körfez’de devam etti.
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, il, ilçe, kadın, gençlik kolları yöneticileri il genel ve belediye meclis üyelerinden temsilcilerin eşlik ettiği Mehmet Ali Okur Körfez’de gününün büyük bir bölümünü esnaflara ayırdı.
KÖRFEZ SANAYİ SİTESİNE ZİYARET
Okur ve beraberindekiler Körfez Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi başkanını ziyaret etti. Okur, AK Parti döneminde esnaflarla ilgili yapılan düzenleme ve çalışmaları anlattığı sanayi sitesi başkanının sorun ve sıkıntılarını dinleyip notlar aldı.
Okur daha sonra sanayi sitesi esnaflarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti.
Küçük esnafın ekonominin bel kemiği olduğuna dikkat çeken Mehmet Ali Okur, insaflara 8.5 yılda hükümetin yaptığı çalışmalardan söz etti.
PRİM ORANLARINI DÜŞÜRDÜK
1 gün dahi prim borcu olan ve sağlıktan yararlanamayan esnafın 60 günden az prim borcu olduğu sürece sağlık hizmetlerinden yararlandığını ifade eden Mehmet Ali Okur, esnafların sağlık karnesi olmadan T.C kimlik numarasıyla sağlık hizmetlerinden yararlandığını, çiftçi ve esnafların prim oranlarını yüzde 40’tan yüzde 33.5’e çektiklerini, bugüne kadar işçilere verilen emzirme yardımından esnaf ve çiftçilerin de yararlandığını, vefat eden çiftçi ve esnafların kızlarına da 24 aylık çeyiz yarası ödediklerini kaydetti.
Küçük sanayi sitesi esnafının dertleri dinleyen, taleplerini not olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur, destek isteği esnaflara, istikrar süreceğini, esnafın yüzü gülmeye devam edeceğini söyledi.
Gözden Kaçmasın
Şehidimizin annesi hastaneye kaldırıldı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Okay Ağyol adaylığını resmen açıkladı

Başkan Çiftçi’den Başkan Emengen’e hayırlı olsun ziyareti

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Bakan Göktaş'tan Hakkari'de şehit aileleri ve gazilerle vefa buluşması

Kiracıları tedirgin eden yöntem







