09 Mart 2016 - 19:35 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Erdoğanʹı hedef gösterdiler!
New York Timesʹtaki yazıda makalede ‘Zaman’a saldırı sürpriz değildi’ denirken, "Erdoğan’ın artan otoriter tutumunun en sonuncusu” ifadesi dikkat çekti.
New York Times, Erdoğan’ın Türkiye’yi “gazetecileri hapseden ülkeler arasında lider yaptığını” ve Erdoğan’a hakaret gerekçesiyle son 18 ayda 2 bin dava açıldığını aktardı.
Gazete, “Türkiye, bir zamanlar model bir Müslüman demokrasi olma yolundayken şimdi Erdoğan’ın demokratik prensiplere hiç inanmamış gibi göründüğünü” yazdı.
Göçmen krizi nedeniyle ABD ve Avrupa Birliği’nin Erdoğan’ın özgür basını ezmesine verdikleri cevabın ise “fazla uysal” olduğu eleştirisi yapıldı.
Makalenin sonunda Türkiye’nin mülteciler konusunda işbirliği için yeni talepler öne sürdüğüne işaret edilerek, “Bu bir müttefikin tutumu olamaz, Erdoğan’ın otoriterizme yönelimi Türkiye, NATO ya da AB’yi güçlendirmeyecek” denildi.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha







