04 Eylül 2016 - 17:00 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Erdoğan’dan endişeliler bunlara ne diyecek?
HABERPİ.COM Türkiyeʹde % 52 oyla seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğanʹı darbe ile düşürmek isteyenleri porotesto edenlerin toplantısna telekonferansla katılmak isteyen Erdoğanʹın konuşmasına mahkeme kararı ile yasak koyan Almanyaʹnın Köln kentinde Kürt gruplar, "sivil diktatörlüğe hayır" sloganıyla gösteri yaptı.
Ajanslar, binlerce göstericinin Avrupa Birliğiʹnin terör örgütleri listesinde bulunan hapisteki lideri Abdullah Öcalanʹın posterlerini taşıdığını aktardı.
Türkiyeʹde bazı Kürt siyasetçiler hükümete çağrı yaparak, Abdullah Öcalanʹla görüşülene kadar süresiz açlık grevine gireceğini duyurmuştu.
Gösteriyi düzenleyen Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi adlı grubun sözcüsü Yavuz Fersoğlu, Reutersʹa "Sadece 30 yıldır haksızlığa uğradığımız için değil, Almanyaʹnın buna silah sevkiyatı ve buradaki Kürt gruplara yönelik yasaklarla destek vermesini protesto için buradayız" dedi.
Gözden Kaçmasın
Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR







