28 Temmuz 2014 - 07:46 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Erdoğan pişman ˮKeşke kurmasaydıkˮ
Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “Nedamet getirirlerse düşünürüz” dediğinin hatırlatılması üzerine “Bizim öyle bir yetkimiz yok. Bu işi öyle hafife aldığınız anda yarın bir başka yerden farklı şekilde palazlanırlar. Bülent Bey bunu neye dayanarak böyle söylemiş bilemiyorum. Ama şahsen ben yetkili makamda olduğum sürece asla... Çünkü çok insanlar mağdur oldu.” dedi.
TİB’İ KURDUK ONLAR ELE GEÇİRDİ
Dinlemenin yani insanların mahremine girmenin bizim medeniyetimizde yeri var mı?
Biz dinleme kararlarında mahkemede oybirliği şartı getirdik ama bana göre bunların bile kalkması lazım. Bakın (CHP eski Genel Başkanı Deniz) Baykal hala faturayı bana kesiyor. Olay ortada. Failleri paraleller işte, bunun lamı cimi yok.
KEŞKE KURMASAYDIK
TİB’in MİT’e bağlanacağından söz ediliyor, doğru mu?
Bizim TİB’i kaldırmamız lazım. Keşke TİB’i kurmasaydık, yanlış oldu. Çünkü, kuruldu ama onların işgali altında. Git evin içine böceği yerleştir, adamın yatak odasına böceği yerleştir olmaz. Bunlar sipariş üzerine yapıyorlar. (gazetevatan.com)
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







