16 Temmuz 2013 - 17:28 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
ENGEL YOK.. EVLERİNDEN ALINIYOR
HABERİN TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN Gebze Belediyesi’nde engellilere bir hizmet daha. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla engelli vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak üzere hayata geçirilen engelli taşıma aracıyla Gebze’de ikamet eden engelliler, düzenlenen Darıca Boğaziçi Hayvanat Bahçesi gezilerine katılıyor. Gebze Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara ve ailelerine farklı bir gün yaşatmak adına düzenlenen geziler kapsamında vatandaşlar, özel olarak dizayn edilen engelli taşıma aracıyla evlerinden alınarak hayvanat bahçesine götürülüyor. Ücretsiz olarak düzenlenen gezide, hayvanata bahçesini rehber eşliğinde gezen ve hayvanlar hakkında bilgi alan vatandaşlar, düzenlenen bu farklı etkinlik nedeniyle Başkan Köşker’e teşekkürlerini iletti.
BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Gezi sonrası belediyeye gelen bir grup engelli vatandaş ve aileleri Başkan Köşker’i ziyaret etti. Periyodik olarak düzenlenen hayvanat bahçesi gezileri nedeniyle Başkan Köşker’e teşekkür eden engelli vatandaşlar ve aileleri, “Çeşitli nedenlerle bu tür gezilere katılamayan ve imkânlardan uzak kalan bizleri düşünen başkanımıza teşekkür ederiz. Engelli aracı bizler için önemli bir hizmet. Bizlerin tedavi ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılan engelli aracımız, bizlere önemli ölçüde seyahat özgürlüğü sağlıyor. Bu hizmeti sunan başkanımıza ve belediye çalışanlarına bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız” şeklindeki sözleriyle duygularını dile getirdi.
KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN
Sosyal belediyecilik ilkeleri gereği yeni hizmetlere ve çalışmalara imza atma gayretinde olduklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gayemiz ve çalışmalarımızın ana hedefi, engelli kardeşlerimizin bir nebze olsun hayatını kolaylaştırmak. Onlara yeni imkanlarla daha fazla seyahat özgürlüğü sağlayacak adımları atmak. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek” dedi.
BİR ‘ALO’ KADAR YAKIN!
‘Yaşama Sevinci Engel Tanımaz’ parolası ve deneyimli kadrosuyla hizmet vermeye başlayan engelli taşıma aracından ve ücretsiz hayvanat bahçesi gezilerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar taleplerini 444 50 41 numaralı telefonu arayarak beyaz masa yetkililerine iletebilecekler.
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor







