06 Haziran 2011 - 17:41 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
En korkak vekil adayı?
Nuriye Akman’ın Akılda Kalan programına konuk olan AK Parti Trabzon milletvekili adayı, eski TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Başbakan Erdoğan’ın iddialı biri olduğunu söyleyen Bayraktar, “Vatan eksenli, üretim eksenli, hizmet eksenli bir yapı sizi çok fazla çalışmak zorunda bırakıyor. Kendimizi parçalıyoruz, gece gündüz çalışıyoruz. Niye? Allah’tan korkuyoruz” dedi. Bayraktar, Akman’ın “Başbakandan korkmuyor musunuz?” sorusunu “Başbakandan da korkuyorum. Ne yalan söyleyeyim” şeklinde yanıtladı.
İKİ ÜÇ GÜN KENDİME GELEMİYORUM
Başbakan’ın kendisini azarlamasından korktuğunu belirten Bayraktar, “Başbakan azarladıktan sonra iki üç gün kendinize gelemiyorsunuz. Ağlamaklı oluyorsunuz” dedi.
Sözlerine “Başbakan bazen azarı hak ettiğiniz zaman azarlar. Bazen de canı çıkana kadar ne kadar çok çalıştırabilirim diye azarlar. Dayanabiliyorsa çalışsın” diye devam eden Bayraktar, Başbakan ile yaptığı çalışmaları ise şöyle değerlendirdi: “Başbakanın şöyle bir huyu vardır. Eğer iş yapıyorsanız işinize karışmaz. Hiç kimsenin işine karışmaz. İş ister. İşi takip eder. Arar gece, şu iş ne oldu, bu iş ne oldu? Neticesini niye getirmedin? Şu vatandaşın konutunu niye vermedin? O konularda gece arar, gündüz arar, her zaman arar. Onun dışında ihale vermişsin, eleman almışsın, arsa satmışsın işinle ilgili hiç karışmaz. O büyük bir avantaj”
Erdoğan Bayraktar, programda milletvekili olursa Başbakanla ilişkilerinin nasıl değişebileceğini de anlattı. Bayraktar, “Biraz arkadaş gibi olur diye düşünüyorum. Çünkü ben de milletvekili ve siyasiyim. Daha dertleşecek konuma, karşılıklı ona biraz daha rahat konuşabilecek bir duruma gelebileceğimizi düşünüyorum. Bilmiyorum. Bakacağız, göreceğiz” dedi.
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek






