27 Nisan 2011 - 11:50 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:00
G: 03 Eylül 2022 - 16:00
ECZACI ADAY ECZANELERDEN BAŞLADI
Seçim çalışmalarını AK Parti İl Seçim Koordinasyonu bünyesinde yürüten AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları sahaya indi. AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi’nce organize edilen günlük programlar çerçevesinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayşe Müge Olşen Çayırova genelinde bir dizi programa katıldı.
SAĞLIK MERKEZLERİNİ ZİYARET
Kendisi de sağlık sektörü ile uğraşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayşe Müge Olşen, Çayırova programı çerçevesinde Aile Sağlık Merkezleri’ni ziyaret etti. Bölgedeki 6 Aile Sağlık Merkezi’nden 3’ünü ziyaret eden Olşen, sağlık tesislerinde görevli doktor, hemşire, ebe ve sağlık memurları ile bir süre sohbet etti. Yenimahalle, Güzeltepe 1 nolu ve Şekerpınar Aile Sağlık Merkezlerindeki sorumlu hekimlerle sağlık konusunda fikir alışverişinde bulunan Olşen, AK Parti iktidarları döneminde yapılan sağlık yatırımlarından bahsetti.
GÜNBOYU SEÇİM ÇALIŞMASI
Çayırova programında, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İl Genel Meclis Üyesi Deniz Kolo, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ve mahalle başkanları gün boyunca milletvekili adayı Ayşe Müge Olşen’e eşlik ettiler. Çayırova’da günlük olarak çıkan 4 gazeteyi ziyaret, kadın kolları ile birlikte ev ziyaretleri ile sürmesi hedeflenen programlar Çayırova Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Kutlu Doğum Programı’na katılım ile sona erdi.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak







