22 Temmuz 2015 - 12:28 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Dünyaca ünlü golcü Galatasarayʹa!
G.Saray’a Gervinho müjdesi
Galatasarayʹın golcü adayları arasında ilk sıraya çıkan eski Arsenalli Gervinhoʹdan iyi haberler geldi. Drogbaʹnın "Galatasarayʹa git, pişman olmazsın" sözlerinin de etkisinde kalan 28 yaşındaki Fildişili, yıllık 3 milyon euroʹya sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu mesajını verdi
Huntelaar ve Mario Gomezʹin transferlerinde yol alamayan ve beklemeye alan Galatasaray, Gervinho üzerinde yoğunlaştı. Romaʹnın göndermeyi planladığı golcü oyuncu için Didier Drogba da devreye girerken vatandaşından aldığı olumlu bilgilerin ardından Gervinho sarı-kırmızılı takıma kapılarını ardına kadar açtı. Yapılan görüşmelerde, "Galatasaray, dünyaca ünlü bir kulüp. Formasını giymekten büyük keyif alırım" diyen 28 yaşındaki golcü, Romaʹyı adres gösterdi. Roma ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Gervinhoʹnun yıllık 3 milyon euroʹya Galatasarayʹa imza atmaya hazır olduğu bildirildi.
ROMA İLE BAŞ BAŞA KALDI
Gervinhoʹdan olumlu yanıt alan Cimbom, İtalyan kulübü ile görüşmelerini sıklaştırdı. Transfere, Corriere Della Sera gazetesi de yer verirken Romaʹnın geçen sezon 8 milyon euroʹya Arsenalʹden aldığı Fildişili oyuncuyu satmak için Galatasarayʹla pazarlıkta baş başa kaldığını yazdı. Gazete, Galatasarayʹın ilk etapta 4 milyon euroʹluk teklif yaptığını, Romaʹnın küçük bir şok yaşasa da başka teklif olmadığı için istemeyerek de olsa Türklerle görüşmelerin devam ettiği belirtildi.
Fotomaç
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor







