05 Nisan 2018 - 11:02 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Dünya Ankaraʹya kilitlendi
HABERPİ.COM- Türkiye-Rusya-İran üçlü zirvesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı
Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile Suriye konulu üçlü zirve kapsamında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki zirve öncesinde basın mensuplarına aile fotoğrafı veren ve el sıkışan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, gerçekleştirdikleri zirvenin ardından çalışma yemeğine geçti.
Zirvede Türk heyetinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da yer alıyor.
Gözden Kaçmasın
Derince’de Afetlere karşı güçlü işbirliği
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Turistik Doğu Ekspresi ile ilgili flaş gelişme

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Tem Otoyolu'nun açılış tarihi belli oldu

BİK Genel Müdürü Çay, basına sağlanan kamu desteğini açıkladı

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







