22 Ağustos 2013 - 10:08 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
DR. SAMİ TANDOĞDU HAYATINI KAYBETTİ
Dr. Hamit Tandoğdu’nun kendisi gibi doktor olan CHP Ordu eski Milletvekili İdris Sami Tandoğdu, solunum yetmezliği teşhisiyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesiʹnde 68 yaşında vefat etti.
Bir süredir akciğer kanseri teşhisiyle nedeniyle tedavi gören 22ʹnci Dönem CHP Ordu Milletvekili İdris Sami Tandoğdu, dün akşam hayatını kaybetti.
Tandoğdu için TBMMʹde bugün (21 Ağustos 2013) saat 12.00ʹde tören düzenlenecek. Tandoğduʹnun cenazesi, 23 Ağustos Cuma günü Orduʹnun Fatsa ilçesinde Orta Camisiʹde kılınacak Cuma namazının ardından aile mezarlıkta toprağa verilecek.
1945 yılında Fatsaʹda doğan İdris Sami Tandoğdu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesiʹnden mezun oldu. Çankırı Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan Tandoğdu, evli ve iki çocuk babasıydı.
Haberpi olarak Merhuma Allahʹtan rahmet Dr. Hamit Tandoğdu ve Tandoğdu ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek






