27 Nisan 2017 - 23:10 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Dolar şaşırttı
Dolar fiyatlarında gerileme devam ederken, kur 3.56 seviyesinin altını görerek son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Merkez Bankasıʹnın PPK kararlarındaki sıkılaştırmanın bugün ne kadarını kullanacağına dair likidite adımları bekleniyor.
Artan küresel risk iştahına ek olarak Merkez Bankasıʹnın (TCMB) dün para politikasında sıkılaştırma yanlısı beklentilerin üzerinde adımı sonrası dolar/TLʹde aşağı yön devam ediyor.
Dolar/TL geçen haftayı tamamladığı 3.65ʹli seviyelerden hafta boyunca genel olarak aşağı yönlü bir seyir izledi ve dün akşam saatlerinde 3.58 seviyesinde tamamladı. TL dün gelişmekte olan para birimlerinden yüzde 1 pozitif ayrışırken bu sabah güne 3.57 sınırında başladı. Dolar fiyatları gün içinde en düşük 3.5585 seviyesini görerek son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Dolar/TL en son 23 Şubatʹta bu seviyeye gerilemişti. Dolar kuru saat 09.31 itibarıyla bankalararası piyasada 3.5605 seviyesinden işlem gördü.
Hürriyet
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor







