haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
07 Eylül 2021 - 17:10 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:04 G: 03 Eylül 2022 - 16:04

Dilovası eski belediye başkanı Halit Yaşar'ın oğlu yoğun bakımda

Dilovası eski belediye başkanı Halit Yaşar'ın oğlu yoğun bakımda

ADALET BORA/ haberpi- Dilovası eski belediye başkanı ve Ak Partinin sevilen isimlerinden Halit Yaşar bugünlerde sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Yaşar'ın oğlu  ve aynı zamanda Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar'ın yeğeni Fatih Yaşar yakalandığı koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaklaşık iki haftadır Gaziosmanpaşa'da özel bir hastanede tedavi gören Fatih Yaşar'ın durumuyla ilgili en umut verici taraf ise entübe olmaması.
Edindiğimiz son bilgilere göre doktorlar genç Fatih Yaşar'ın entübe olmaması için büyük çaba sarfederken Yaşar ailesi tüm sevenlerinden ve dostlarından Fatih için dua bekliyor.
Biz de Fatih Yaşar'a acil şifalar diliyor, Halit Yaşar ve Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar'a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.