22 Mart 2019 - 06:31 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Dikkat! 10 gün sonra kapanacak, verileriniz silinecek!
Google Plus kapanıyor, verilerinizi 31 Mart’tan önce indirin!
2 milyardan fazla kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ (Google Plus) 2 Nisan’da kullanıma kapatılacak. Konuyla ilgili olarak kullanıcılara e-posta gönderen Google, “Google+ içeriğinizi indirmek istiyorsanız, bu işleme 31 Mart 2019ʹdan önce başlayın” uyarısı yaptı.
Dünya genelinde 2 milyarı aşkın kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ı ( Google Plus) kapatma kararı alan Google, son bir uyarı daha yaptı. Google+ kullanıcılara konuyla ilgili bilgilendirme e-postası gönderen Google, “2 Nisan 2019ʹda Google+ʹnın tüketici sürümü kullanıma kapatılacak ve tüketici Google+ hesaplarındaki içerikler silinmeye başlanacak” dedi.
Bu tarihten sonra kullanıcıların Google+ʹdaki fotoğraf ve videolarının albüm arşivlerinden Google+ sayfalarından silineceğini hatırlatan Google, “Google+ içeriğinizin indirilmesi zaman alabileceği için işleme 31 Mart 2019ʹdan önce başlayın” diyerek kullanıcıları uyardı.
Açıklamada, “Başka hiçbir Google ürünü (Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive, YouTube),Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında kullanımdan kaldırılmayacaktır ve bu hizmetlerde oturum açmak için kullandığınız Google Hesabı kalacaktır. Hâlihazırda Google Fotoğraflarʹda yedeklenmiş olan fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlatmak isteriz” denildi.
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







