13 Aralık 2018 - 14:18 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Cumhurbaşkanı Erdoğanʹa hediye ettiler
HABERPİ.COM- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 Moto3 Dünya Şampiyonası’nda sezonun son etabında birincilik elde eden Can Öncü ve kardeşi millî motosikletçi Deniz Öncü’yü kabul etti.
Cumhurbaşkanlıktan yapılan açıklamada; Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski millî motosikletçi Kenan Sofuoğlu da yer aldı.
Kabulde, eski millî motosikletçi Sofuoğlu, Öncü kardeşlerin 2018 Gençler Dünya Şampiyonasıʹnın birincisi ve ikincisi olduğunu belirtti. Sofuoğlu, dünya şampiyonasına yaşı tutmamasına karşın özel vize ile katılan ve son etabı kazanan 15 yaşındaki Can Öncüʹnün, bu başarıyı elde eden en genç sporcu unvanı aldığını aktardı.
Millî motosikletçi Can ve Deniz Öncü kardeşler kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Almanyaʹda yapılan özel bir kask hediye etti.
Gözden Kaçmasın
İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz







