26 Mayıs 2019 - 23:19 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksimʹdeki opera binasının bitiş tarihini açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayıʹnda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Fevkalade bir durum olmazsa 2021 yılında Taksimʹdeki eski adıyla AKMʹyi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız.
Sporcularımız için de çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. Türkiye genelinde 836 büyük spor salonumuz var. Uluslararası alanda başarı gösteren sporcularımıza sahip çıkıyoruz.
Her şey önce çocuklar, gençler hatta büyükler için birer rol model haline dönüştüğünüzü unutmamalısınız. Öyle ki kimi durumlarda milli eğitim, kültür, aile bakanlıklarının yapamadığı işleri sizler bir hamlede gerçekleştirebiliyorsunuz.Az önce Orhan Babaʹyla konuşuyorduk. Sigara içmedim diyor, ben de hayatımda hiç içmedim. " dedi.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı







