Çilingiroğlu'ndan argo sözler! Ahmet Hakan uyardı!
Çilingiroğlu'ndan argo sözler! Ahmet Hakan 'ama hocam' diye uyardı!
Yeni tip koronavirüs salgını kapsamından Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge' programında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, değerlendirmeleri sırasında argo ifadeler kullandı.
Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te sunduğu 'Tarafsız Bölge' programına koronavirüs salgını konusunda değerlendirmelerde bulunmak üzere Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu konuk edildi.
Salgının en fazla etkilediği ülke olan Amerika'nın son durumu hakkında konuşulduğu esnada Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, argo ifadeler kullanınca program moderatörü Ahmet Hakan tarafından uyarıldı.
Koronavirüs salgınının ABD'ye etkisiyle ilgili konuştuğu sırada virüsle mücadelede ABD'nin yetersiz kalındığına dikkat çeken Çilingiroğlu, "Tabi Amerika o konuda çok af edersiniz s.çtı" ifadelerini kullandı.
"AHMET HAKAN AMA HOCAM ARAYA GİRMEK ZORUDAYIM"
Bunun üzerine Ahmet Hakan hemen araya girerek, Mehmet Çilingiroğlu'nu uyararak "Aaa ama hocam oraya girmeyelim. Uyarmak zorundayız. O kelimeleri kullanmayalım" dedi.
İlginizi Çekebilir












