26 Ocak 2016 - 11:31 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
CHPʹli Milletvekili ağır yaralı eşiyle ilgili açıklama yaptı
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, tartıştığı kayın biraderi tarafından bıçaklanarak ameliyata alınmıştı.
Murat Hürriyet’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet eşiyle ve olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı
Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklaması şu şekilde:
Kamuoyunca da bilindiği üzere söz konusu hastanede; psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Bir süredir psikolojik tedavi gören kardeşimin psikolojisi, babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice bozulmuştur. Eşim, anlık bir öfke nöbetine giren kardeşimin elindeki bıçağı almaya çalışırken yaralanmıştır. Eşimin tedavisi devam ederken, kardeşim ise güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Gözden Kaçmasın
Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak







