03 Ocak 2015 - 10:50 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Cemaate en büyük şok!
Sabah gazetesi, iktidar çevrelerinin ‘paralel yapı’ olarak nitelendirdiği Gülen Cemaati’nin, bir tehdit unsuru olarak resmi adı Milli Güvenlik Siyaset Belgesi olan ‘Kırmızı Kitap’a girdiğini iddia etti.
Gülen Cemaati’nin “Paralel Devlet Yapılanması” ismiyle, resmi adı Milli Güvenlik Siyaset Belgesi olan Kırmızı Kitap’a bir tehdit unsuru olarak girdiği öne sürüldü.
Sabah gazetesinin bugün manşetinde “Gülen resmen devlet düşmanı” başlığıyla taşıdığı haberde, önceki MGK toplantısında alınan tavsiye kararının, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu tarafından Kırmızı Kitap’a işlendiği iddia edildi.
Haberde, Gülen Cemaati’nin Kırmızı Kitap’a girerek, resmen ulusal güvenliğe yönelik bir tehdit olarak kabul edildiğine yer verildi.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha







