24 Mayıs 2015 - 15:10 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Çatışma çıktı 43 ölü!
Meksikaʹnın batısında uyuşturucu karteli üyesi olduklarından şüphelenilen silahlı bir grup ile emniyet güçleri arasında çıkan çatışmada biri güvenlik görevlisi olmak üzere 43 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
Meksikaʹnın batısında, uyuşturucu karteli üyesi olduklarından şüphelenilen silahlı bir grup ile emniyet güçleri arasında çıkan çatışmada 40ʹtan fazla kişi öldü. Bu olay, uyuşturucu çeteleri kaynaklı şiddet vakalarında 2007ʹden bu yana 100 bin kişinin öldüğü ülkede son yıllarda gerçekleşen en kanlı çatışmalardan biri olarak kayıtlara geçti.
Meksikaʹnın batısında yer alan Michoacan ile Jalisco eyaletleri arasındaki bölgede silahlı kişilerle emniyet güçleri arasında çıkan çatışmada 42 şüphelinin öldüğü açıklandı. Çatışma bir de güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
radikal
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz







