19 Temmuz 2019 - 17:39 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Büyükakın’dan Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova’da bir dizi ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilk olarak Tuzla Şifa Mahallesi ile Çayırova’yı birbirine bağlayacak köprülü kavşakta incelemelerde bulundu. Büyükakın, Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra Yenimahalle Fatih Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak, esnafların görüş, öneri ve isteklerini dinledi.
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatını ziyaret eden ve seçimde yaptıkları çalışmalardan dolayı İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve yönetimine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın daha sonra Çayırova Belediyesi’ne geçti. Başkan Çiftçi ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Büyükakın, Çiftçi ve meclis üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, göreve geldikleri süre içinde yaptıkları çalışmaları anlattığı Büyükşehir Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK







