04 Nisan 2017 - 16:34 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Binlerce kişiye iş müjdesi
Bakanlıklar art arda açıkladı! Binlerce kişiye müjde...
Bakanlıklardan memur alımlarıyla ilgili açıklamalar art arda geldi. Adalet Bakanlığı, 2 bin 750 hakim ve savcı alacağını açıklarken Emniyet Genel Müdürlüğünce lisans mezunları arasından 10 bin polis alımı yapılacak. Maliye Bakanlığı ise 2 bin gelir uzman yardımcısı alacak.
Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek eğitim Merkezlerine (POMEM) 20. dönem polis meslek eğitimi için bini kadın olmak üzere, toplam 10 bin polis memuru adayı alımı yapılacak.
Ön başvurular, 3-14 Nisanʹda Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet adresinden gerçekleştirilecek.
Gelir İdaresi Başkanlığıʹnın açacağı bu gelir uzman yardımcılığı sınavına 2015 ve 2016 KPSSʹden puan alan herkes başvurabilecek
İlginizi Çekebilir

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek






