19 Mart 2019 - 15:41 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Başkan Koşan’dan mesaj
Marmara Sanayici ve İş İnsanları Deneği (MARSİD) Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferiʹnin 104. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Türk milletinin bağımsızlığı için büyük fedakarlıklarla sayısız zaferler kazandığını belirten Başkan Koşan mesajında şunları kaydetti:
"Tarihi şan ve şerefle dolu kahraman Türk ordusunun ve yüce Türk Milleti’nin ʹÇanakkale Geçilmezʹ nidasıyla kazandığı Çanakkale Zaferi’nin 104. yılını kutlamanın gurunu yaşıyoruz. Bu büyük zafer, yüzyıllarca Türk ve dünya tarihinde unutulmayacak ve gelecek her nesillere örnek olacaktır. Dünyaya karşı nasıl bir millet olduğunu kazandığı zaferlere gösteren Türk Milleti, adını tarihe yazdırmayı başarmıştır.
Çanakkale’de destanlaşan bağımsızlık, beraberlik duygusunu hiçbir zaman kaybetmeyen Türk Milleti geçmişte olduğu gibi bugün de karakterinde olan bağımsızlık duygusu ile mücadele etmekte, içte ve dışta yer alan mihraklara fırsat vermemektedir.
Şanlı geçmişimizden kuvvet alan bizler, bize emanet edilen vatanımızı canımız pahasına koruyarak gelecek nesillere bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede hayat ve vücut bulmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakâr Türk Milletini minnet ve saygıyla anıyorum."Dedi.
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







