09 Şubat 2012 - 19:09 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
BAŞKAN GİTTİ KIRGINLIKLAR BİTTİ?
Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ı ilçe teşkilat binasında ziyaret etti. Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a yaptığı ziyarette AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili İsmail Bulut, yönetim kurulu üyeleri Murat Tunç, Paşa Ali Elmalı, Ermiş Göksu ve belediye meclis üyesi Orhan Keskin eşlik ettiler.
Çayırova’nın Değerleri Ön Plana Çıkarılmalı
Ziyarette bulunan heyet, geçtiğimiz haftalarda yapılan Saadet Partisi Çayırova ilçe kongresinde tek aday olan ve yeniden başkan seçilen İlhami Bayrak’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Siyasetten oldukça uzak kalmaya çalışan partililer ve başkan Akbaş, Çayırova konulu geçen sohbet boyunca oldukça samimi ve yapıcı konuşmalarda bulundular. Çayırova’nın gereksinim duyduğu ve yapılabilecek projelerin neler olduğu, hızlı büyümenin Çayırova’ya katacağı üstünlükler ve zayıflıkların iyi bilinmesi gerektiği, analizlerin doğru yapılmasının kentin gelişimi ve programlı büyümeye mahal vereceği konularında fikir alışverişinde bulundular. Çayırova’nın değerlerini sosyal ve kültürel açıdan ön planda tutacak projelerin çatısı altında birleştirici bir üslupla yarınları oluşturacak kalıcı unsurlara açık olduklarını belirten siyasiler, bu türde konulara Çayırova’nın ihtiyacı olduğu hususunda hemfikir oldular.
Ziyaretin başında olduğu gibi ziyaret sonunda da iyi niyet dileklerini dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili İsmail Bulut ve partililer, başkan Bayrak’a hayırlı olsun temennilerini yinelediler. Nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili İsmail Bulut ve partililere teşekkürlerini sunarak, ilçe binasından kendilerini uğurladı.
Gözden Kaçmasın
Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor







