Başkan Çiftçi'nin birincilik keyfi
Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi sıfır atık birincilik belgesini paylaşarak; Türkiye'de altıncı, Kocaeli'de birinciyiz. Belediye hizmet binamızdan sonra ilçemize de "Sıfır Atık Belgesi" aldık Gelecek kuşaklara bırakacağımız en büyük miras yeşil ve temiz bir çevre' dedi
Atık oluşumunun azaltılması ve atıkların kaynağında ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılması için çalışmalarını tamamlayan Çayırova Belediyesi, Türkiye'de atık belgesi alan 6. ilçe olurken, Kocaeli’nde de ilk ilçe oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı "Sıfır Atık" Projesi kapsamında çalışmalarımızı tamamlayarak, belediye hizmet binamızdan sonra ilçemize de “Sıfır Atık Belgesi” aldık .Geri dönüşümü çok önemsiyoruz. Çayırova Belediyesi olarak ” Sıfır Atık Projesi” kapsamında ilçemizde değişik noktalara geri dönüşüm kutuları yerleştirdik. Birinci sınıf atık getirme merkezini hizmete açtık. Atıkların geri dönüşüme kazandırılması için vatandaşlarımızdan atıklarını geri dönüşüm kutularına atmalarını talep ediyoruz. Gelecek kuşaklara bırakacağımız en büyük miras yeşil ve temiz bir çevredir.” ifadelerini kullandı.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












