Başkan Çiftçi'den Çayırovaya yeni bir hizmet müjdesi daha
HABERPİ-Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yeni bir müjdeyi daha verdi ,
Artık çöp araçlarının girmediği dar sokaklarda rahatlıkla temizlenecek. Sevince sloganıyla Çayırova'da hizmet kalitesini günden güne yükselten Başkan Çiftçi yeni araçları test ederek yaptığı açıklamada; Çöp Taksi ile konteynerlerin olmadığı cadde ve sokaklarda biriken çöpleri anlık toplayacağız. Hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın mutluluğu, memnuniyeti ve kaliteli hizmet için yenilikler yapmaya devam' dedi
Çayırova Belediyesi’nin araç filosuna yeni dâhil ettiği çöp taksi hizmete başladı. Temiz çevre, sağlıklı şehir anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, daha hızlı ve kolay hizmet için yenilikler yapmaya devam ediyor. Daha temiz, yeşil ve yaşanabilir Çayırova için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Çiftçi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete başlayan çöp takside test sürüşü gerçekleştirdi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen programda araçla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Çiftçi, daha sonra aracı sürdü.
TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI ŞEHİR
Şehrin temizliğine, çevreye ve vatandaşların sağlığına çok önem verdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” “Temiz çevre, sağlıklı şehir anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bizler hem inancımız gereği hem de vatandaşlarımızın daha temiz bir Çayırova’da yaşamaları düşüncesiyle özellikle temizlik işlerine çok önem veriyoruz.
YENİLİKLER YAPIYORUZ
Göreve geldiğimiz günden bu yana temizlik işlerinde birçok yeniliklere imza attık. Çöp taksiyle de bu yeniliklerden birini gerçekleştirmiş olduk. Çöp taksi dar sokaklarda ve çöp birikmesinin yoğun olma ihtimalinin olduğu noktalarda anlık çözümler üretecek. İhtiyaç duyulan her noktada çöplerin birikmesini engelleyeceğiz. Çöp taksi projesi Çayırova’mızda bir ilk. İnşallah önümüzdeki süreçte araç filomuza yeni çöp taksiler ilave etmek suretiyle bu hizmetimizi ilçemizin geneline yaygınlaştıracağız. Çöp taksimiz halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.
Çöp toplama kapasitesi 500 kilogram olan mini araç işlek caddelerde trafiği aksatmadan ve çöplerin birikmeden alınmasını sağlayacak.
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












