haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
21 Eylül 2021 - 08:11 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:04 G: 03 Eylül 2022 - 16:04

Başiskele'de çocuklar çok şanslı

Başiskele'de çocuklar çok şanslı

Başiskele Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ve zinde bir hayat sürebilmesi için kent genelinde yeni spor ve oyun parkları yapmaya devam ediyor.

Kentin her bir mahallesinde 7’den 70’e herkese uygun sosyal yaşam alanları oluşturan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Yeşilyurt Mahallesi Battal Gazi Sokak Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

YAKLAŞIK 800 METREKARE

Toplamda yaklaşık 800 metrekarelik alan üzerine yapılan Başiskele’nin yeni parkında, 90 metrekare kauçuk zemin üzerine 2 kuleli oyun grubu, salıncak ve tahterevalli konuldu. Parka ayrıca 200 metrekare voleybol sahası da yapıldı. Zemini ve boyası hazır hale getirilen sahanın tel çitleri de yakın zamanda yapılacak.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Başiskele’nin doğasına uygun olarak yapılan parkın çimlendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları için ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de dinlenme noktası olacak parka kent mobilyaları da yerleştirilerek bölge halkının hizmetine sunulacak.