haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
12 Ağustos 2022 - 17:25 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:04 G: 03 Eylül 2022 - 16:04

Başiskele belediyesinin acı günü. Karataş Hayatını Kaybetti

Başiskele belediyesinin acı günü. Karataş Hayatını Kaybetti

Başiskele Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Fevzi Karataş hayatını kaybetti. Karataş'ın vefatı herkesi derinden üzdü.

Başiskele Belediyesi Karataş'ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada:Başiskele Belediyesi Yazı İşleri Müdürümüz, ailemizin sevilen ağabeylerinden Fevzi Karataş (59) hayatını kaybetti.Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören geçtiğimiz aylarda belediye personeli tarafından hazırlanan ‘Geçmiş Olsun’ videosuyla kendisine moral ve motivasyon verilen Fevzi Karataş kanser hastalığına yenik düştü.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TAZİYE MESAJI

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, acı kayıp sonrası sosyal medya hesaplarından üzücü haberi hemşehrilerine duyurdu. Başkan Özlü yaptığı açıklamada şu ifadeye yer verdi:

“Geçirdiği rahatsızlık sebebi ile bir süredir tedavi gören Yazı İşleri Müdürümüz, ağabeyimiz Fevzi Karataş'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim.Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.Başiskele Belediyesi ailemizin başı sağ olsun.”

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Evli ve tek çocuk babası olan Fevzi Karataş’ın naaşı yarın öğle namazına müteakip Yuvacık Başiskele Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilecek.
Haberpi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz