09 Temmuz 2017 - 14:47 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN SON ÇAĞRI!
Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğluʹna son bir çağrıda daha bulunarak "15 Temmuz için önce ʹkontrollü darbeʹ demekten vazgeçin" dedi..
Başbakan Binali Yıldırım, Selah Tersanesiʹnde Şehit Kıdemli Üsteğmen Ariif Ekmekçi Lojistik Destek Gemisiʹnin denize indirilme törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmanın ardından "Burada çalışan bütün kardeşlerim birer maaş ikramiye alacaklar. Hayırlı uğurlu olsun" müjdesini verdi.
Konuşmasında, Kılıçdaroğluʹnun yürüyüşüne yönelik eleştirilerde bulunan Yıldırım, "15 Temmuz darbe girişimine kontrollü darbe demek bu milletin hissiyatı ile adeta dalga geçmektir. Yollarda adalet aramak olabilir ama önce adil olacağız, 15 Temmuzʹa ʹkontrollü darbeʹ demekten vazgeçeceğiz. Adaletin yeri Meclisʹtir yollar değil" diye konuştu.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu







