28 Haziran 2017 - 17:56 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Bakanʹdan o isimlere çok sert tepki
HABERPİ.COM- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açlık grevindeki tutuklu Gülmen ve Özakça ile ilgili bazı gazetelerde yayınlanan ve altında imzası bulunan isimlere ve ilana tepki gösterdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle; "Bugün birtakım gazetelerde, DHKP-C terör örgütünün talimatlarına eksiksiz uyan, bu örgütün mensupları için gerçekleri saptırarak ilan verenler. Başınıza gelen en ufak olayda yardım istediğiniz polisin bilgisine, istihbaratına ve tespitlerine güvenmiyorsunuz, savcılara ve hakimlere de güvenmiyorsunuz ancak terör örgütü üyelerine güveniniz sonsuz.
Hepimizin devletini terör örgütü karşısında hareketsiz ve etkisiz hale getirmek, suçlu göstermek için yola çıkanlar. Neyin altına imza attığınızın farkında mısınız?Peki terör örgütlerine cesaret vermek için bu ilanı yayınlayanlar?"
İlginizi Çekebilir

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK







