02 Ekim 2026 - 10:37
Bakan Güler kritik zirve için Azerbaycan'da
Bakan Güler, Güney Kafkasya'daki üçlü savunma işbirliği için gitti
ADALET BORA/ haberpi- Azerbaycan-Türkiye-Gürcistan Üçlü Savunma Bakanları Toplantısı bugün yapılıyor.
Şuşa'da düzenlenen zirve, Güney Kafkasya’daki stratejik üçlü savunma iş birliğinin kurumsallaşmasını ve bölgesel bağların güçlendirilmesini hedefliyor.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Irakli Chikovani, düzenlenecek Azerbaycan-Türkiye-Gürcistan Üçlü Savunma Bakanları Toplantısı öncesinde Şuşa kentinde incelemelerde bulundu.
Azerbaycan-Türkiye-Gürcistan Üçlü Savunma Bakanları Toplantısı bugün Azerbaycan’ın Şuşa kentinde gerçekleştiriliyor. Üçlü Toplantı öncesinde Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Gürcistan Başbakan Yardımcısı, Savunma Bakanı Irakli Chikovani ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
Hatırlatalım: 8 Haziran 2026'da ise Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Onuncu Toplantısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın ev sahipliğinde İstanbul'da yapılmış ve İstanbul Bildirisi imzalanmıştı.
#türkiye
#gürcistan
#azerbaycan
İlginizi Çekebilir

Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Vali Gökmen Çiçek’e ziyaret

Gebze belediyesinden kantinlere sıkı denetim

Ailelere çok önemli uyarı

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Talus döner dönmez teşkilatı topladı

Bakan Çiftçi Kocaeli'ye geliyor
Trend Haberler
Kentin Güçlü Kadınları. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Yıldırım ile merak edilenleri konuştuk

Kocaeli'ye uyarı üstüne uyarı geldi

GTO Başkanı ve Başkan Adayı Aslantaş: Üyemiz Nerede Üretiyorsa Biz de Oradayız

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma'dan Gebze'de anlamlı ziyaret

Başkan Büyükgöz'den Gebzespor'a tam destek



