17 Temmuz 2014 - 17:26 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Asker sınırda alarma geçti!
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türkiyeʹnin Suriye ile en uzun kara sınırının bulunduğu Şanlıurfaʹda emniyet tedbirlerinin aralıksız devam ettiği belirtildi.
Birecik ilçesi kırsalında zaman zaman sınır ihlalinin yaşandığına ilişkin medyada çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
ʹʹ Hudut hattındaki güvenlik tedbirleri arttırıldı. Çiçekalan ve Eşme köyü bölgesinde çıkabilecek toplumsal olaylara müdahale etmek amacıyla bölgeye jandarma ve polis kuvveti sevk edildi. Bahse konu bölgeden iddia edildiği şekilde Suriye tarafına herhangi bir geçiş olmamıştır. Ayrıcahudut hattı ile kesildiği iddia edilen tel engeli arasında mayınlı saha bulunduğundan herhangi bir grubun buradan Suriyeʹye geçmesi mümkün değildir."
Bazı medyada, Şanlıurfaʹdan sınırı geçen 300 kişinin YPGʹye katıldığına yönelik iddialar yer almıştı.(sabah)
Gözden Kaçmasın
Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı







