haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 17°C
Bizi Takip Edin
28 Nisan 2021 - 20:54 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:04 G: 03 Eylül 2022 - 16:04

Akşener'den Karamollaoğlu'na sürpriz ziyaret

Akşener'den Karamollaoğlu'na sürpriz ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşme sonrası yapılan ortak basın toplantısı yaptılar. Akşener Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları konuştuklarını belirttirken, Karamollaoğlu görüşmelerin devam edeceğini belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Akşener’e ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Elbette zaman içinde biz siyasi partiler olarak bir araya mutlaka geleceğiz.  İnşallah önümüzdeki aylarda mutlaka bu görüşmelerimiz devam edecek. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde de bu tip görüşmelere ihtiyaç var diye düşünüyorum” dedi.
Akşener ise “Temel Bey’in Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar konusunda görüşlerini almak üzere ziyarette bulunduk. Uzunca süren ve çok verimli, hepimizin istifade ettiği bir istişare toplantısı oldu” dedi.