17 Ocak 2015 - 16:30 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Ak Partiʹyi devirmek için bunu bekliyorlar
The Economist Türkiyeʹdeki muhalefet partilerin korkunç planını açıkladı..
The Economist Türkiyeʹde muhalefetin Ak Partiʹyi devirmek için tek çare olarak ekonomik kriz çıkmasını beklediğini yazdı..
The Economist, Türkiyeʹde muhalefetin ekonomik krizi tek çare olarak gördüğünü ancak kapıda kriz görülmediğini yazdı.
The Economist dergisi son sayısında Türk ekonomisinin analiz edildiği bir makale yayımladı. Yazıda Muhalefet partilerinin Ak Parti hükümetini devirmek için tek çare olarak bir ekonomik kriz çıkmasını gördükleri bunun da ne kadar güçsüz olduklarının kanıtı olduğu ifade edildi.
2013 yazında Muhalefetin bu ʹisteğininʹ neredeyse gerçekleştiği belirtilen analizde o dönem ABDʹdeki faiz artışıyla gelişen ekonomilerden sermaye çıkışı yaşandığı belirtildi. Bunun yanında Irakʹta yaşanan olaylar nedeniyle bu ülkeye yapılan ihracatın da düşmesinin söz konusu dönemde Türkiyeʹyi zorladığı vurgulandı.(milliyet)
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK






