05 Ağustos 2017 - 12:25 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
AK Parti İl Başkanı görevden alındı
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Genel Merkez tarafından görevden alınarak yerine eski Bursa Milletvekili Önder Matlı AK Parti İl Başkanı olarak atandı.
Bir süredir görevden alınacağı yolunda iddialar bulunan AK Parti Bursa Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Genel Merkezi tarafından görevinden alındı. Torunʹun yerine eski Bursa Milletvekili Önder Matlı getirildi.
Matlıʹnın görevden almaya ilişkin AK Parti Genel Merkezi kararının Bursaʹya ulaşmasından sonra görevi devralacağı öğrenildi.
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın "Metal yorgunluğu var, teşkilatları yenileyeceğiz" sözlerinin ardından, aralarında Bursaʹnın da olduğu bazı il ve ilçe başkanlarının görevden alınacağı ileri sürülüyordu.
Cemalettin Torun ve Önder Matlı’nın da Ankara’ya giderek AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile görüştüğü kulislerde konuşuluyordu.
kaynak:bursaport.com
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek







