06 Haziran 2018 - 23:11 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
AK Parti Gebze kesin sayı verdi
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazar günü Kocaeli’de düzenleyeceği miting öncesi SKM ekibiyle bir araya geldi. Ayar, “Gebze’den 15 bin kişi ile alanda olacağız” dedi
AK Gebze mitinge sıkı hazırlanıyor
24 Haziran seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu iyice arttıran AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, bir yandan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Haziran Pazar günü Kocaeli’nde gerçekleştireceği mitingi için hazırlıkları sürdürüyor. Gündüz seçim çalışmaları yapan İlçe Başkanı Ayar, sahurda ekibiyle birlikte miting için özel toplantı düzenledi.
GEBZE’DEN 15 BİN KİŞİLİK HEDEF
Gebze Seçim Koordinasyon Merkezinde ekibiyle birlikte sahur yapan İlçe Başkanı Ayar, miting hazırlıklarını masaya yatırdı. Mitinge katılım ile alakalı değerlendirmelerde bulunan İlçe başkanı Ayar, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Gebze’den mitinge yaklaşık 15 bin kişinin katılması için çalıştıklarını söyledi.
Gözden Kaçmasın
Derince’de Afetlere karşı güçlü işbirliği
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kocaeli’de bir başka güzeldi

Turistik Doğu Ekspresi ile ilgili flaş gelişme

Kiracıları tedirgin eden yöntem

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR






