Ak Gençlik Gebze siyasetine damgasını vuruyor
HABERPİ- Gebze Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile ekibi genç buluşmalarla sahadaki farkını ortaya koymaya devam ediyor. Özellikle yeni dönemde farklı projeler geliştirerek 2023 hedefleri doğrultusunda Gebzeli gençlerle buluşan Altuntaş ile ekibi Gebze siyasetine gençlik damgasını vuruyor adeta.
Daha önce yaptıkları Vefa ziyaretleri ve sokak hayvanlarına yönelik alkış alan çalışmalarıyla göz dolduran Ak Gençlik Gebze şimdi de MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM programıyla gençlerin yanında yer almaya devam ediyor. Haftada iki gün ikişer mahalleyi buluşturan ve eş zamanlı olarak dört mahallede gençlerle bir araya gelen Altuntaş ve ekibi gençlerin siyaset sahnesinde etkin rol almalarının da önünü açmış oluyor.
Mahalle Bizim Gençlik Bizim' programı çerçevesinde: Arapçeşme Mahallesi, Gaziler Mahallesi, Köşklüçeşme Mahallesi,Ulus Mahallesi, Beylikbağı Mahallesi, Hacı Halil Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Mustafa Paşa Mahallesinde gençlerle buluşarak hem sohbet ettiler hem de gençlerin talep ve isteklerini not alarak yardım ve destek sözü verdiler.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği mahalle buluşmalarına önümüzdeki günlerde İl başkanı Mehmet Ellibeş. İlçe Başkanı Recep Kaya ile Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir'in de katılım sağlayarak gençlik buluşmasındaki yerlerini almaları bekleniyor.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir











